De rust van het bos

Perfecte combinatie

Dynamiek van de stad

Nabij de bossen bij Zeist, op minder dan tien kilometer van de bruisende stad Utrecht, vindt u Nieuw Zandbergen: aangename appartementen omringd door groen. En met direct zicht op het Blookerpark met grootse waterpartijen. Hier geniet u van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvol wonen in één van de 16 prachtige appartementen.

Nieuw Zandbergen ligt te midden van natuurgebieden, landgoederen en pittoreske plaatsjes. Prachtig omringd door rijke historie heeft u een uitgestrekt bos als achtertuin, terwijl plaatsen als Zeist, Amersfoort en Utrecht op een steenworp afstand liggen. Zowel het bruisende stadsleven als de rustgevende natuur zijn binnen handbereik. Wonen in Nieuw Zandbergen krijgt een nieuwe betekenis.

Nieuw Zandbergen bevindt zich in de prachtige bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in de gemeente Zeist, tussen Bosch en Duin en Soesterberg. Een uniek stukje Nederland dat bekend staat als een wandel- en fietsparadijs. In ieder jaargetijde kunt u hier eindeloze tochten maken langs landhuizen en kastelen.

Toch heeft Nieuw Zandbergen midden tussen de natuurgebieden een uitstekende bereikbaarheid. De Amersfoortseweg brengt u in een ommezien naar dichtbij gelegen plaatsen als Soest, De Bilt of Utrecht en in slechts 15 minuten fietst u naar het centrum van Zeist of bent u met de auto in hartje Amersfoort. De gezellige steden en pittoreske plaatsjes in de omgeving bieden talloze winkeltjes en gezellige horeca waar u ‘s zomers even lekker een terrasje kunt pakken of ’s winters heerlijk uitgebreid kunt dineren. In de omgeving van Nieuw Zandbergen ligt een rijkdom aan kunst, cultuur en faciliteiten. de vele voorzieningen bieden bewoners en hun bezoekers de mogelijkheid om zich heerlijk te ontspannen.

Ligging
Nieuw Zandbergen

Afstand tot Den Dolder: ca. 3,0 km
Afstand tot station: ca. 7,0 km
Afstand tot Amersfoort: ca. 15,0 km
Afstand tot Utrecht: ca. 13,0 km

Woningkiezer
Downloads
Aanmelden